PODCAST: El Garatge#9 - The Barroom Buddies Band



The Barroom Buddies Band és una banda de tribut a la música Country, que a més de versionar els clàssics més populars d'aquest estil, ens fa gaudir i ballar amb els seus temes propis, d'una qualitat igualable als clàssics que versionen.
La banda, de només dos anys de vida, està formada per músics amb més de 20 anys d'experiència sobre els escenaris, cosa que fa dels seus directes un "show" més que un concert!

The Barroom Buddies Band ha passejat per gran part de la península, ha actuat en festivals a Madrid, Saragossa, Granollers, Lloret de mar... i també a molts locals més propers, com al Rocksound de Barcelona, a l'Apolo2, al Renegade de Mataró, al Legends de Terrassa... i podria seguir!


Si teniu ocasió, no us deixeu perdre l'oportunitat de veure'ls en directe, no us en penedireu! Però de moment, us deixo un tastet a l'enllaç d'aquí sota... a ballar!


Avui us presentem The Barroom Buddies Band, una banda de country a més pur estil americà, que ens ofereix tant versions com temes propis en el seu show. Avui sentirem dos dels seus temes originals: Loneliness you win again i I don't believe in that!
Prepareu botes i barrets, no podreu parar de ballar!!

El cover de la setmana d'avui ens l'envia Natural, versionant “Guerra”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!