PODCAST: El Garatge#11 - Predicador Ramírez



Predicador Ramírez és un músic de Santa Eulàlia de Ronçana que compta amb més de 30 anys d'experiència sobre els escenaris, tant nacionals com internacionals. Paco Predicador Ramírez ha acompanyat a molts grans de la música, però també compta amb els seu propi repertori. El seu estil comparable als mítics bluesman de Chicago i Texas s'acaba d'adornar amb unes lletres elegants de temàtica mordaç, i en alguns casos satíriques i còmiques influenciades en gran part per Joaquín Sabina i Javier Krahe.


Els seus directes són un espectacle de nivell professional, farcit de bon humor i una gran comunicació amb el públic, fent gaudir tant a aquell qui busca el blues més clàssic com a qui desitja descobrir coses noves.


Compta ja amb quatre àlbums publicats: Más triste es robar, Prisas y pausas, En caso de duda: Rock'n'Roll, i Una agradable sensación. El podreu seguir a facebook i al seu canal de youtube, dels quals us deixo l'enllaç al final de l'article.



Amb més de 30 anys sobre els escenaris, Predicador Ramírez ens porta la seva música basada en el blues més genuí de Chicago i Texas, i arrodonida amb unes lletres elegants de temàtica mordaç i de vegades satírica beguda directament de les fonts de Sabina i Krahe. Us agradarà!

Tancant El Garatge avui hi trobarem a Soulamentsoul, amb una versió de Knock on wood.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!