EL GARATGE RECOMANA



Avui us volem fer una recomanació cinematogràfica per si, aquests dies que està plovent tant, us ve de gust passar una tarda agradable de sofà, peli i manta.



Begin again és una pel•lícula nord americana estrenada el 2014, dirigida per John Carney, i protagonitzada per Keira Knightley, Mark Ruffalo i Adam Levine, líder de la banda Maroon5.



Sinopsis: 

La Greta i en Dave (Keira i Adam) surten junts des de l'institut, i la passió per la música juntament amb la il•lusió de perseguir els seus somnis els porten a viure a Nova York.


En Dave comença a tenir èxit com a músic, i la Greta mica en mica va quedant en segon pla. Els problemes entre ells cada vegada són més evidents, i finalment la Greta s'acaba quedant sola a Nova York, amb l'únic suport d'uns amics.



Paral•lelament, i també a la gran ciutat, un productor amb problemes econòmics, laborals i socials, és acomiadat de la seva feina, la productora que ell mateix va engegar anys enrere.




Begin again és entretinguda, una comèdia romàntica. Cap meravella, però toca alguns temes que em semblen interessants.



Per exemple, certes recomanacions que pateixen alguns músics per part d'agents i productors, per tal de vendre millor el producte musical. És a dir, coses que han de fer o deixar de fer si volen aconseguir l'èxit. I com el músic de vegades és capaç de vendre la seva ànima al diable per un somni que ni tan sols és segur que complirà. 



D'altra banda aquest film també té un esperit motivador que quan ensenya que d'experiències negatives en poden sortir grans oportunitats. I que amb bones idees i bona companyia es poden arribar a fer meravelles a baix cost.



En conclusió, jo em quedo amb que és una pel•lícula bonica, divertida i motivadora!



Si la mireu, espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!