PODCAST: El Garatge#10 - Morgan Jr.



Morgan Jr. és un trio de rock en català afincat Barcelona i format l'any 2011. El seu so barreja de distorsió de guitarres elèctriques, una veu característica, i una secció rítmica d'alt voltatge. 

Amb temes intensos i lletres dramàtiques, Morgan Jr. ha trobat el seu propi camí per fer-nos arribar el seu missatge. 

El grup, liderat per Jordi Castillo (veu, guitarra i compositor), ha tingut algun ball de músics en aquests anys d'activitat, sabent fer de cada canvi un pas més en la recerca del seu so objectiu. 

Morgan Jr, ha actuat per tot Catalunya i per Andorra (Barcelona, Cornellà, L´Hospitalet, Girona, Cervera, Sant Feliu de Guíxols, Campdevànol…).
Ha estat entrevistat per ràdios independents i municipals,(Ràdio Badalona, Ràdio Pista, Ràdio Vilablareix, Ràdio Pomar, Ràdio Voltregà, …) i ha aparegut a la televisió (canal 9 tv d´Osona), oferint concerts acústics o simplement parlant del seu treball. 

Com veieu no paren quiets, i potser és per això, combinat amb la seva qualitat, que ha arribat a encartar cinc dels seus temes en un cd d´obsequi a la revista Rock Estatal, amb una tirada de 25000 exemplars.

Com hem dit, la banda port en actiu des de 2011, i de moment ha tret un treball cada any des dels seus inicis, tenint per últim treball Debbie, una explosió de rock amb balades que no deixarà indiferent a ningú!

El Garatge d'avui el dediquem a Mogan Jr, un trio de rock en català afincat a Barcelona que ens presenta un estil pròpi amb guitarres distorsionades, una veu característica, i una base rítmica d'alt voltatge. No us ho podeu pèrdre!! El cover de la setmana ens l'ofereix Maria Jacobs, versionant Your time will come, d'Amy McDonald.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!