PODCAST: El Garatge#12 - Paper de plàstic



Paper de plàstic és una banda de pop en català que neix a finals del 2013 a Barcelona, de la mà de Jaume Esteban i Albert Riu.
Després de treballar plegats en anteriors projectes, buscaven realitzar la idea que tenien en comú i que esdevindria la seva filosofia principal: la història o concepte de cada cançó havia de marcar la direcció de la música. Més endavant es van unir al projecte Josep Gudiol i Vanessa Paris, fins aquest estiu 2016 que, per raons personals però igualment amb "bon rotlle", la banda va quedar amb el format original per seguir amb la mateixa il·lusió, o encara més! Tot i així al novembre van tenir la col·laboració de l'Oriol Corroto, per la final del Sona9.

A principis d'aquest any, 2016, Paper de plàstic va enregistrar el seu primer E.P., homònim, el qual han estat movent per diverses sales i festivals de Catalunya, com ara el Fringe de Torroella de Montgrí, el Colors de Música d'Escaldes-Engordany (Andorra), on van actuar com a segons finalistes del Premi Carles Sabater a la millor cançó en català pel seu tema: Mosques, o el BAM-Mercè de Barcelona, dins del concurs Sona9, en el qual han quedat com a tercers finalistes, guanyant el Premi Èxit 2016.


Paper de plàstic, grup de pop en català, compta actualment amb dos membres, en Jaume Esteban i l'Albert Riu, fundadors de la banda l'any 2013. Les seves cançons estan basades en fets quotidians, històrics o literaris; i s'acompanyen d'un pop senzill però carregat de matisos, servint-se de manera subtil d'altres estils musicals, cap en concret, tots en general!

El cover de la setmana d'aquesta entrega és a càrrec d'Entre covers, que ens versiona October song, d'Amy Winehouse.

Us deixem també l'enllaç a l'entrevista del passat mes d'octubre a Enderrock Tv, i un des seus vídeos penjats a youtube: la platja.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!