CONCERT: Kinsale



Avui, dia de Sant Jordi, Kinsale ha tocat als Vermuts de la Baumann en un concert que ha durat ben bé hora i mitja. Hem pogut sentir alguns temes inclosos en el seu primer EP, Odd Stories & Twisted Minds; algunes versions; i alguns temes nous que estan treballant, i que probablement sortiran al proper àlbum. 


Kinsale és un duet femení format l’any 2012 a Terrassa. Irene Talló i Raquel Muñoz combinen multitud d’instruments (guitarres elèctriques i acústiques, violí, mandolina i bombo) amb les seves veus prodigioses per portar-nos un estil propi que es mou entre el folk i el pop, però que de vegades agafa un to alternatiu molt interessant.


Dels temes antics que han interpretat, destacaria Young Athena, un tema que sempre m’ha agradat per les seves dinàmiques, la melodia i l'harmonia; i Red wine, per la calidesa i suavitat penetrant que desprèn. Ja els havia sentit anteriorment en el seu EP, i us puc dir que, tot i que al disc sonen perfectes, en directe guanyen. I guanyen perquè la interpretació segueix essent excel·lent, i a més a més, es nota la interacció i complicitat entre elles i amb el públic, i es pot veure (a més de sentir) la passió que posen en la seva feina. 


Com ja he dit, les versions han format part del concert també, algunes de cançons molt conegudes, com The sound of silence de Simon & Garfunkel o Feeling Good de Nina Simone; i d’altres de no tant, però totes portades al seu terreny, interpretades com si fossin seves, com ha de ser.


Dels temes nous no us en puc dir els títols, només us puc dir que estic desitjant que surti el segon treball de Kinsale per a sentir-los de nou. Tots. Fins i tot el que dubten en si incloure o no! I és que, si us soc sincera, no pensava fer crònica del concert, hi anava simplement a gaudir-lo, i ho he fet! Per això en sortir he sentit la necessitat de compartir-ho amb vosaltres, perquè ha estat un concert intens, potent i tendre; un concert amb una interpretació excel·lent, un bon so portat per en Marc Ribera i en David Traver, i un públic atent i entregat. 


En resum, he gaudit molt d’aquest Sant Jordi, i part del mèrit el té Kinsale!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!