NOTÍCIES MUSICALS



Frontera, primer treball d'Edurne Vega


La bandautora del Maresme publica el seu primer disc sota la producció de Bernat Sànchez (Mine!, Murdoc)

El proper divendres 24 de març es publica el primer àlbum d’estudi de la maresmenca i el dimarts 14 de març podreu escoltar-lo en exclusiva a través de la web d’Enderrock.

Frontera’ (autoeditat) suposa el debut d’Edurne Vega, un disc amb 5 cançons amb sonoritat indie-rock on ressonen des dels Pixies, Television, Patti Smith, The Breeders, Dinosaur Jr. a grups més propers com Sènior i el Cor Brutal, Mishima o Inspira.

“Frontera és una història d’amor, superació i alliberament, de com vèncer les pors i atrevir-se a anar més enllà dels nostres límits”, afirma la bandautora. Per l’enregistrament del disc, que es va realitzar als Estudis Lluerna de Barcelona l’estiu del 2016, va comptar amb la seva banda habitual integrada per Luis Chicote (bateria), Ann Lee (baix), Bersio Enrich (guitarres) i Clara Genís (veus). A més a més del reconegut productor Bernat Sànchez que ha deixat el seu segell característic i contundent.

La gira Frontera es va iniciar el 4 de març a la Trobada Prenem l’Escenari de València i la presentació oficial serà el 28 d’abril a la Sala Apolo 2 de Barcelona juntament amb Songstore. El recorregut de ‘Frontera’ continuarà al llarg del 2017 per diferents punts dels Països Catalans. 



Edurne Vega va ser seleccionada en la edició del 2015 del concurs Sona 9 i va ser inclosa en la selecció de ‘Noves veus femenines i plurals de l’escena musical catalana’ de la revista Enderrock.


*******************************************************


Catflokin Estrena videocip

Catfolkin presenta el videoclip d'El Bon Americà

El 10 de març els nois més bandarres del Baix Vallès estrenaven el seu primer videoclip, El Bon Americà, tema inclòs al seu àlbum debut "Toquem fusta". Fent servir com a escenaris el paisatge dels Monegres i un bar del barri del Clot, Catfolkin ens expliquen, com sempre amb caràcter humorístic, la seva visió de "la terra de la llibertat".

Els trobareu fent gresca el 18 de març al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana, el 10 d'abril a la Festa del Porc de Moià, l'11 de juny a la Tamborinada de Barcelona (Parc de la Ciutadella)... més?


*******************************************************

The Fox 196, esperant el disc "Asalto"

El diuemge 19 de març surt el primer disc de The Fox 196

Per fer més curta l'espera del disc "Asalto", els nois de Les Fonts ens "regalen" el videoclip del seu single "Ponte tra ronda". Punk rock d'alt voltatge, aviso, absteniu-vos si patiu del cor!

*******************************************************

La For del Otrö presenta "La ciénaga"

Ja podem gaudir del nou disc del projecte encapçalat per Mabel Flores.

A principis de mes, La Flor del Otrö llançava el seu nou disc: la ciénaga. Us el podeu descarregar gratuïtament des del seu web, cosa que recomano! Sobretot si voleu asistir al concert de presentació que tindrà lloc el dia 22 d'abril, a l'antiga sala Faktoria d'Arts, actualment anomenada Street music Terrassa. No hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!