PODCAST: El Garatge#14 - Catfolkin




Diuen les llegendes que un polsim de flauta travessera amb una mica de fusta de violí, un acordió amb olor de vell i set bandarres amb ganes de gresca, van engendrar en un indret desconegut del Baix Vallès la banda Catfolkin

D’ençà que van hissar veles ara fa dos anys, els Catfolkin han passat per innumerables concerts allà on hi hagués un mínim racó per omplir amb la seva música, la seva màgia, la seva alegria i sobretot, amb tota la gresca i festa possible! 
Amb cançons impregnades del més pur folk tavernari irlandès barrejat amb una bona guarnició de cultura popular catalana, la banda i el seu directe suposa una combinació tal que fa que automàticament hom no pugui parar de picar de mans i donar cops de peu a terra, tot cantant les seves enganxoses tornades. 


I el millor de tot això? Que està a l’abast de tothom! Ja sigui en un bar, en una terrassa, en un balcó, en un terrat, en una plaça, o en un escenari espectacular, Catfolkin dóna tota la seva energia per a què aquell espai s’ompli de bon folk i festa! 




El setembre de 2016 van presentar el seu primer disc «Toquem fusta», un disc amb onze temes plens d’energia positiva, de festa, i de ritmes trepidants que et forçaran a aixecar el cul de la cadira i a ballar com mai! 

I el passat 26 de novembre, 2016, van ser proclamats millor banda en català al Concurs de Músics de Badalona, arribant a la final del concurs general!


A més a més de ser protagonistes de El Garatge#14, Catfolkin ha estat present en d’altres mitjans de comunicació, com l’article que li va dedicar la revista Enderrock, gràcies a ser proclamat «Toquem fusta» dics del dia a Sons de la Mediterrània, o la crònica a càrrec de La Música Amanseix les Feres; no paren! Fins i tot surten a la Wikipedia!!

Encara no han dit ben bé el què, però per aquest 2017 s’esperen novetats! 

Estigueu atents i recordeu:


SI HI HA RES QUE NO ET DEIXA EN PAU CRIDA AMB NOSALTRES: CATFOLKIN!



Per a estar al dia, podeu seguir-los a Facebook, a Twitter i a Youtube! I no us oblideu de visitar la seva pàgina web!








En El Garatge d'avui explicarem com ens pot ajudar la organització Creative Commons a gestionar la manera com volem compartir la nostra música.

També coneixerem al grup Catfolkin, banda que assegura la gresca i l'alegria mitjançant el folk en català!

I per últim sentirem el cover de la setmana, avui funky pur a càrrec de Mr. Keaton


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!