PODCAST: El Garatge#7 - Arboledas



Arboledas és un grup vallesà de rock català format l'any 2014. Als seus inicis comptava només amb dos membres, en Jaume i la Montse, però mica en mica s'ha anat ampliant fins a arribar als cinc membres aquest 2016. La formació completa la llueixen als concerts més potents, però segueixen tenint la versió reduïda per als concerts més íntims, tornant al duet, aquesta vegada amb en Jaume i l'Anna.

 La senzillesa de les lletres i la cotidianitat de les històries fan que qualsevol s'hi pugui sentir identificat. Arboledas congela instants de la vida i els tranforma en cançó, acostant-se al públic de manera natural, com elsantics  trobadors que explicaven històries al poble.

I precisament és així com van anomenar el seu primer EP: Històries. Un treball autoeditat que consta de sis temes, i que compta amb la col·laboració d'altres músics per a arrodonir el projecte.

Ja al 2015, Arboledas enregistra el que serà el seu primer llarga durada: De Sant Feliu a París. Un disc amb deu temes presentat el 4 d'octubre d'aquell mateix any, en format acúsitc, amb la col·laboració de diferents artistes com Jordi Castle o David Bitter, i sota l'aixopluc de La Música Amanseix les Feres. 


En aquest programa coneixerem Arboledas, un grup de Sant Feliu de Codines que està a punt de presentar el seu nou disc "L'advocat i el diable".

En aquesta ocasió sentirem dos dels seus temes inclosos en els seu primer llarga durada "De Sant Feliu a París": El Cafè d'en Josep i Amor secret.

També sentirem el Cover de la setmana, a càrrec del duet Angels Night.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!