PODCAST: El Garatge#17 - K-Soviet


K-Soviet neix a Terrassa l’estiu de 2011 a partir de la reunió d’ex-membres de diferents bandes locals com Ströh, Koyaanisqatsi y Full Flavour. Desenvolupa un punk-rock sense fronteres estilístiques, ja que també es nodreix d'altres estils com progressiu o el post-hardcore per enriquir les seves obres, sempre amb la premissa d'una concepció melòdica de la seva música.


K-Soviet canta en català, i parla sobre la banalitat i l’egoisme que ens envolten, la injustícia i la intolerància que ens ofeguen, i sobre la lluita contra el sistema que les crea. Un missatge profund i necessàri pel moment social i polític en què ens trobem.


Gràcies al seu potent directe han resultat guanyadors i finalistes de diferents concursos locals. També han tingut ocasió de participar a diversos festivals com Esmolat Rock o Punk al Bosc, festivals als que desitgem un gran futur!

L’any 2013 graven Ciment, el seu primer EP, de quatre temes, als estudis Uqbar de Terrassa a càrrec d'en Pol Ortega i sota la distribució de Anonymous Disk i Puto Zerdo Records. El 2014 graven un single anomenat Bastards als Bucs Baumann.



El 2016 K-Soviet es tanca de nou a l’estudi per treure, al mes de juny, el seu nou disc Morbus Ex Machina, un disc amb 6 cançons enèrgiques i cuidades, plenes de sentit i missatge. Amb les seves guitarres potents, un baix profund, la bateria sòlida i eficaç i la veu perfectament raspada d’Irra Gómez, Morbus Ex Machina aconsegueix ser, sota la meva opinió, el disc que fa que els amants del punk-rock esperem més música made by K-Soviet.



Podreu escoltar la discografia completa a la plataforma bandcamp, o el que és el mateix, fent clic aquí!

I si teniu ocasió, us aviso amb poc temps, també podeu anar a un d’aquests concerts potents de què parlàvem abans:






11 de febrer de 2017 – Teatre Del Coro - Sentmenat


Els integrants de K-Soviet són:

Irra Gómez - Veu

Xavi Serrat - Batería

Robert Arcos - Guitarra i Veu
Pol Garcia - Baix i Veu
Víctor Martínez - Guitarra i Veu



I com debeu saber, el podcast El Garatge, els va dedicar un programa:



Enllaços de K-Soviet: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!