PODCAST: Natural





El Reggae més cuidat i profund de Tortosa té nom propi: Natural

Format a les terres de l’Ebre l’any 2007 per músics amb una trajectòria prèvia important, i utilitzant una gran varietat d’instruments, Natural ens ofereix la seva música per a transmetre’ns bones vibracions, per a parlar-nos de moments, sentiments i vivències, i per a compartir amb tots nosaltres la seva naturalitat i força.

Amb les seves cançons, interpretades tant en català com en castellà, ens deixen veure la seva protesta pacífica en forma de clam per a construir un món millor, ple d’amor, respecte i justícia. 


El seu àlbum debut, «Natural», auto produït l’any 2013 i que compta amb deu temes, el van poder gravar gràcies el micro mecenatge a través de «Verkami», on van aconseguir quasi un 30% més del que necessitaven gràcies a la feina feta en els seus més de quatre anys de directes, des de Tortosa fins a Andorra. 


El juny de 2015 van presentar el seu nou llarga durada, anomenat «Mentre el foc crema», un àlbum d’onze temes amb una base roots reggae, però que es lliura de les etiquetes estilístiques bevent de diferents gèneres musicals i aplicant gran varietat de ritmes, definint així un so propi, un so Natural. S’aprecia en aquest àlbum una diferència sonora respecte a l’anterior, que aporta encara més qualitat a la seva música. Paral·lelament sortia «Metre el Dub crema», una versió Dub dels vuit primers temes del seu àlbum paral·lel.






Escolta el podcast que els vam dedicar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!