La Descomunal



Art. Art és una paraula tant bonica com infinita. Com es defineix? Cal? L’art es fa, s’experimenta, es comparteix, creix, s’imagina, es contempla, s’admira, es crea...

Conté mil i una disciplines que juguen a enredar-se, que es deixen tècniques i materials, idees... D’aquesta manera l’art evoluciona.

L’art no és individualista. Un artista pot crear sol, en la seva intimitat, concentrant-se en la seva feina; però duu darrere les seves experiències, la gent que ha conegut. Està envoltat d’imatges, conceptes, sons i colors que, conscientment o no, el seu cervell ha emmagatzemat, i deixa sortir amb comptagotes. I un cop acabada la creació, si és que mai acaba, aquesta serà compartida, a major o menor escala, amb el públic que vulgui admirar-la.




Des del maig de 2014, a Terrassa tenim la sort de comptar amb La Descomunal, una trobada artística que cada dos mesos té lloc a un indret diferent de Terrassa, indret que es dona a conèixer a cada convocatòria. Neix com a iniciativa del BaumannLab, laboratori de creació jove, amb la intenció de crear vincles entre els artistes, posar en comú les seves experiències i incentivar la creació.

La Descomunal és un espai intel·lectual que actua com a moviment artístic de la ciutat. Obren la porta a col·lectius per que proposin nous temes i formats, per que col·laborin, per que organitzin trobades convidant artistes a formar part d’aquest esdeveniment descomunal.

En edicions passades La Descomunal ha explorat branques com el cinema, la música, la il·lustració, la creació tèxtil, la fotografia, la poesia i el collage en maridatge, el teatre... Sempre des d’un punt de vista experimental i educatiu. Combina les activitats amb intercanvi d’idees, presentació de projectes i xerrades didàctiques.


La Descomunal és un oasi artístic i multidisciplinari que es mou i creix, que no deixa fora a ningú
De fet, t’està esperant!




La propera Descomunal és a prop, i és molt llaminera: Per què no? L’art de crear per que sí!

T’hi apuntes?


Des d'aquí volem donar les gràcies a La Descomunal per crear un espai com aquest, per la feina feta, per la il·lusió! I els animem a seguir amb tanta energia i creativitat com ho han fet fins ara! Gràcies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què t'ha semblat l'article? Comenta!